Gå til innholdet
Menu

- Department Manager Regulatory Affairs, Oslo

Erfaren innen Regulatory Affairs og ønsker en ledende rolle i et innovativt selskap som jobber med legemidler til akvakultur?

Registrering av legemidler – Ledelse – Vaksiner og terapeutiske legemidler – Legemiddeldokumentasjon  

Vi søker deg som ønsker å lede en engasjert regulatorisk avdeling for å sikre godkjenning og vedlikehold av våre legemidler til oppdrettsnæringen nasjonalt og internasjonalt. Avdelingen med 12 medarbeidere jobber tett sammen med R&D, produksjon, kvalitet, logistikk og marked i PHARMAQ og Zoetis.

Om oss
Vårt satsingsområde er vaksiner og terapeutiske legemidler til oppdrettsfisk som er et viktig bidrag for å redusere bruken av antibiotika og sikre en bærekraftig global akvakulturnæring. Dedikerte medarbeidere i PHARMAQ utvikler sikre og effektive legemidler og gode løsninger for oppdrettsnæringen. Vårt fokus er målrettet forskning, høy kvalitet og produksjon av vaksiner og farmasøytiske/terapeutiske legemidler.

Er det du som….?:
• Har gode kommunikasjonsevner
• Blir motivert av å gjøre andre gode
• Er faglig engasjert og proaktiv
• Jobber strukturert og målrettet

Er svaret ja…. da er det godt mulig vi er på jakt etter DEG!

Hva vil arbeidsoppgavene dine være?
• Aktivt bidra til god samhandling på tvers av fagavdelinger og internasjonale avdelinger for å sikre relevant regulatorisk dokumentasjon av god vitenskapelig kvalitet til søknader om markedsføringstillatelser, kliniske forsøk, variasjonssøknader o.l. i henhold til nasjonale og internasjonale krav
• Lede og utvikle avdelingen ved å sikre kompetanse og ressurser samt ha personal- og budsjettansvar
• Være en del av mellomledergruppen i R&D som ledd i samhandling innad i organisasjonen, samt strategisk utvikling av selskapet
• Samarbeid med prosjektledere og avdelingsledere for å sikre regulatorisk kompetanse og ressurser i prosjekter og linjeoppgaver
• Identifisere regulatoriske trender og ta de i bruk for PHARMAQ for å utvikle og implementere effektive regulatoriske strategier for å møte våre mål.

Hvilke kvalifikasjoner og egenskaper ser vi etter?
• Minimum mastergrad innen farmasi eller annen relevant naturvitenskapelig retning
• Bred regulatorisk erfaring fra legemiddelindustrien, spesielt hvis du har vært med i dokumentasjonsutvikling og internasjonale prosjekter
• Utpreget lagspiller, med integritet, fleksibilitet og systematiske egenskaper
• Ledererfaring
• Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk er nødvendig
• Arbeidsglede og nysgjerrighet!

Du vil rapportere til Director Regulatory Affairs & Therapeutics R&D. Arbeidssted er på Skøyen i Oslo, som er basen for vår nasjonale og internasjonale satsing. Reiseaktivitet (nasjonalt og internasjonalt) må påregnes i jobben. PHARMAQ vil tilby et engasjert arbeidsmiljø med konkurransedyktig lønns- og forsikringsbetingelser.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:
Director Regulatory Affairs & Therapeutics
Hanne Christophersen
Tel +47 23 29 85 40
Mob +47 414 88 785

Søknad
Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via e-mail til hr@pharmaq.no innen 15. januar 2020. Kopi av vitnemål og attester bes tatt med på intervju. Vi er et farmasøytisk selskap og vil kreve politiattest ved tilsetting.

PHARMAQ er verdens ledende selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Selskapet utvikler sikre og effektive legemidler til akvakulturnæringen med god miljøprofil gjennom målrettet forskning og dedikerte medarbeidere. Produksjon, administrasjon, forskning og utvikling ligger i Norge og med datterselskap i Chile, Storbritannia, Kina, Vietnam, Tyrkia, Spania, Panama og Singapore har PHARMAQ rundt 300 medarbeidere. Konsernets produkter markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika samt i Asia. For mer informasjon, se selskapets hjemmeside: www.pharmaq.com

Ved å sende inn en søknad og CV aksepterer du at de opplysninger som du oppgir blir lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og maksimalt i 6 måneder. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser, kan du kontakte oss på e-post hr@pharmaq.no. Søkeren har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst. 

Working for PHARMAQ

Meet some of our employees around the world, read about them here

If you are interested in being part of the PHARMAQ team - please feel free to send an e-mail with your CV and other relevant information to hr@pharmaq.no.

Norway

PHARMAQ AS
Head office/
Production facility
Skogmo Industriområde
Industrivegen 50
N-7863 Overhalla, Norway
Tel:+47 74 28 08 00
customer.service​@pharmaq.no


PHARMAQ AS
Production facility
Dyrskuevien 13, 2040 Kløfta
P.O.Box 152, N-2041 Kløfta, Norway
Tel: +47 23 29 85 00
customer.service​@pharmaq.no

   

PHARMAQ AS
Harbitzalléen 2A, 0275 Oslo
P.O.Box 267 Skøyen
N-0213 Oslo, Norway
Tel: +47 23 29 85 00
customer.service​@pharmaq.no

   

PHARMAQ Analytiq
Thormøhlensgate 53D
N-5008 Bergen, Norway
Tel: (+47) 23 29 85 00
kontakt@analytiq.no

   

PHARMAQ Fishteq
Havneveien 6
N-8700 Nesna, Norway
Tel:+47 941 63 150
PHQ.fishteqsupport@zoetis.com

Chile

PHARMAQ AS Chile Ltda.
Bernardino # 1981, Piso 2, Oficina 202,
Parque Empresarial San Andrés,
Puerto Montt, Chile
Tel: +56 65 248 3091
customer.service​@pharmaq.no

 

United Kingdom

PHARMAQ Ltd.
Unit 15 Sandleheath Industrial Estate,
Fordingbridge,
Hampshire SP6 1PA,
United Kingdom
Tel: +44 1425 656081
orders@pharmaq.no

Terms & Conditions of Purchase
Terms & Conditions of Sale
Tax strategy and Disclosure: Financial year ending 30 November 2017

Turkey

PHARMAQ Veteriner Ecza Deposu ve Su Ürünleri Tic.Ltd.Şti
KARACAOGLAN MAH. 6166 SK. 21 A BORNOVA/ IZMIR Turkiye
Tel: +90 232 422 23 10
customer.service​@pharmaq.no

Vietnam

PHARMAQ Ltd. VN
R. 2503, 25th Fl., Viettel Tower
285 Cach Mang Thang Tom
W.12, D10, HCMC, Vietnam
Tel : +84 28 6284 5350
customer.service​@pharmaq.no

Spain

PHARMAQ Spain Aqua
Avda de Europa 20B
Parque Empresarial La Moraleja
28108 Alcobendas, Spain
Tel: +34 91 419 19 35
customer.service​@pharmaq.no

PHARMAQ is the global leader in vaccines and innovation for aquaculture and part of Zoetis, the world leader in animal health. The company provides environmentally sound, safe and efficacious health products to the global aquaculture industry through targeted research and the commitment of dedicated people. Production facilities, administration and research and development activities are based in Norway with subsidiaries in Chile, United Kingdom, Vietnam, Turkey, Spain, Panama and Hong Kong. PHARMAQ has approximately 300 employees. The company's products are marketed in Europe, North and South America, and Asia. For further information, visit the company's website at www.pharmaq.comPrivacy Policy. Cookie Policy. Terms of Use.

Copyright © 2016 Zoetis LLC. All rights reserved.

Utviklet av Imaker as