Gå til innholdet
Menu

- Ingeniør til avdeling for Virusteknologi (vikariat 1 år), Oslo

Bli en del av et innovativt og spennende selskap i vekst!

Fiskehelse – Fagmiljø – Forskning

Ingeniør til avdeling for Virusteknologi (vikariat 1 år)
Har du lyst på nye og spennende muligheter i et innovativt selskap - da er PHARMAQ part of Zoetis et godt valg. Nå søker vi etter en engasjert Ingeniør til et vikariat på 1 år til vår avdeling for Virusteknologi i Oslo.

Om oss
Visste du at produksjonen av oppdrettslaks bidrar til mer enn 50 millioner måltider hver dag og at hver eneste laks vaksineres før den settes ut i sjø? Det stadig økende konsum av sjømat i verden er avhengig av bærekraftig oppdrett av fisk og vi bidrar årlig med nye produktlanseringer. Vårt satsingsområde er vaksiner og terapeutika til oppdrettsfisk, et viktig bidrag for å redusere bruken av antibiotika og sikre en bærekraftig akvakulturnæring. PHARMAQs dedikerte medarbeidere utvikler og produserer trygge og effektive legemidler ved målrettet forskning og fokus på kvalitet. I 2015 ble PHARMAQ en del av Zoetis, verdens største dyrehelseselskap. Dette har gitt oss tilgang til ny teknologi, et stort internasjonalt forskningsnettverk og nye globale markeder.

I PHARMAQ part of Zoetis, blir du en del av et selskap som ivaretar hele verdikjeden; fra forskning og utvikling, dokumentasjon, produksjon og salgsstøtte med rundt 300 ansatte. Vår forsknings- og utviklingsavdeling i Oslo består av 70 dedikerte medarbeidere som utgjør en del av et internasjonalt fagmiljø. Du vil delta i spennende innovative prosjekter sammen med engasjerte og dyktige kollegaer.

Hovedarbeidsområder for stillingen vil være:
• Praktisk laboratoriearbeid, f.eks. celle- og virusdyrking, virustitrering, transfeksjon, molekylærbiologiske metoder som PCR, qPCR, sekvensanalyser og immunologiske analyser inkludert ELISA
• Deltakelse i utviklingsprosjekter av nye virusantigen og -prosesser
• Dokumentasjonsarbeid; f.eks. utarbeidelse av SOPer, protokoller og rapporter

Kvalifikasjoner og egenskaper vi søker:
• Bioingeniør-/ingeniørutdannelse eller annen høyskole-/universitetsutdannelse innen bioteknologi, cellebiologi eller andre relevante fagområder
• Erfaring med prosessutvikling for virus antigen
• Erfaring fra arbeid med ulike analyser og molekylærbiologiske verktøy
• Evne til å arbeide selvstendig, nøyaktig, målrettet og være en engasjert lagspiller
• Ønske og vilje til å jobbe praktisk på lab og planlegge egen arbeidsdag
• Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

I PHARMAQ part of Zoetis vil du sammen med dyktige kollegaer være med på å bidra til videreutvikling av akvakulturnæringen.
Arbeidssted vil være på Skøyen, Oslo, som er basen for våre forskningsaktiviteter. Vi har moderne og velutstyrte lokaler med spesiallaboratorier til arbeid med bakterier og virus, samt laboratorier for formulering, analyse, molekylærbiologi og utvikling av terapeutiske legemidler. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheten til å delta i spennende innovative prosjekter. 

Er du nysgjerrig – så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med:
Senior Manager Virus Technology
Helena Hauge
Mobil telefon: 990 12 663

Søknad
Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via e-mail til hr@pharmaq.no innen 7 februar 2021. Kopi av vitnemål og attester bes tatt med på intervju. Vi er et farmasøytisk selskap og vi vil kreve politiattest ved tilsetting.

PHARMAQ er verdens ledende selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Selskapet utvikler sikre og effektive legemidler til akvakulturnæringen med god miljøprofil gjennom målrettet forskning og dedikerte medarbeidere. Produksjon, administrasjon, forskning og utvikling ligger i Norge og med datterselskap i Chile, Storbritannia, Kina, Vietnam, Tyrkia, og Spania har PHARMAQ rundt 300 medarbeidere. Konsernets produkter markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika samt i Asia. For mer informasjon, se selskapets hjemmeside: www.pharmaq.com

Ved å sende inn en søknad og CV aksepterer du at de opplysninger som du oppgir blir lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og maksimalt i 6 måneder. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser, kan du kontakte oss på e-post hr@pharmaq.no. Søkeren har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst.

Working for PHARMAQ

Meet some of our employees around the world, read about them here

If you are interested in being part of the PHARMAQ team - please feel free to send an e-mail with your CV and other relevant information to hr@pharmaq.no.

Norway

PHARMAQ AS
Head office/
Production facility
Skogmo Industriområde
Industrivegen 50
N-7863 Overhalla, Norway
Tel:+47 74 28 08 00
customer.service​@pharmaq.no


PHARMAQ AS
Production facility
Dyrskuevien 13, 2040 Kløfta
P.O.Box 152, N-2041 Kløfta, Norway
Tel: +47 23 29 85 00
customer.service​@pharmaq.no

   

PHARMAQ AS
Harbitzalléen 2A, 0275 Oslo
P.O.Box 267 Skøyen
N-0213 Oslo, Norway
Tel: +47 23 29 85 00
customer.service​@pharmaq.no

   

PHARMAQ Analytiq
Thormøhlensgate 53D
N-5008 Bergen, Norway
Tel: (+47) 23 29 85 00
kontakt@analytiq.no

   

PHARMAQ Fishteq
Havneveien 6
N-8700 Nesna, Norway
Tel:+47 941 63 150
PHQ.fishteqsupport@zoetis.com

Chile

PHARMAQ AS Chile Ltda.
Bernardino # 1981, Piso 2, Oficina 202,
Parque Empresarial San Andrés,
Puerto Montt, Chile
Tel: +56 65 248 3091
customer.service​@pharmaq.no

 

United Kingdom

PHARMAQ Ltd.
Unit 15 Sandleheath Industrial Estate,
Fordingbridge,
Hampshire SP6 1PA,
United Kingdom
Tel: +44 1425 656081
orders@pharmaq.no

Terms & Conditions of Purchase
Terms & Conditions of Sale
Tax strategy and Disclosure: Financial year ending 30 November 2017

Turkey

PHARMAQ Veteriner Ecza Deposu ve Su Ürünleri Tic.Ltd.Şti
KARACAOGLAN MAH. 6166 SK. 21 A BORNOVA/ IZMIR Turkiye
Tel: +90 232 422 23 10
customer.service​@pharmaq.no

Vietnam

PHARMAQ Ltd. VN
R. 2503, 25th Fl., Viettel Tower
285 Cach Mang Thang Tom
W.12, D10, HCMC, Vietnam
Tel : +84 28 6284 5350
customer.service​@pharmaq.no

Spain

Zoetis Spain, S.L.
Calle Quintanavides, 13,
Edificio 1, 3ª planta.
Parque Empresarial Vía Norte,
28050, Madrid, Spain
customer.service​@pharmaq.no

PHARMAQ is the global leader in vaccines and innovation for aquaculture and part of Zoetis, the world leader in animal health. The company provides environmentally sound, safe and efficacious health products to the global aquaculture industry through targeted research and the commitment of dedicated people. Production facilities, administration and research and development activities are based in Norway with subsidiaries in Chile, United Kingdom, Vietnam, Turkey, Spain, Panama and Hong Kong. PHARMAQ has approximately 300 employees. The company's products are marketed in Europe, North and South America, and Asia. For further information, visit the company's website at www.pharmaq.comPrivacy Policy. Cookie Policy. Terms of Use.

Copyright © 2016 Zoetis LLC. All rights reserved.

Utviklet av Imaker as